Informatie & Prijzen

De onderstaande bedragen zijn op basis van zelf zetten en vervoeren. Soms is een tent niet precies een weekend of week nodig of overlappen de perioden een deel van een weekend of week. Het is dan aan te raden even contact met mij te leggen via het contactformulier, dan geef ik altijd de goede prijs. Het onderstaande is daarbij een indicatie. Daarnaast vind je op deze pagina een aantal belangrijke documenten zoals de Algemene Voorwaarden en de opzetinstructie. Voor het ophalen van een legertent is het erg belangrijk hier kennis van genomen te hebben.

Huurbedragen Legertenten

1 weekend (vr-zo): €110,-
1 midweek (ma-do): €110,-

Een extra dag kost €30,- per dag extra. Per tent wordt er altijd een borg van 100 euro gerekend. De borg komt uiteraard retour als de tent netjes, compleet en heel wordt ingeleverd.

Betaling

De betaling moet altijd vooraf gedaan worden. Bij voorkeur op rekening en als alternatief contant bij het ophalen van de goederen. Het rekeningnummer en betaalgegevens vind je altijd op de factuur. Bij contante betaling zal er direct een controle op de goederen plaats vinden. Wordt de tent op zaterdag of zondag gehaald, dan is het belangrijk dat de betaling op rekening op donderdag voldaan is.

Documenten